Utrolig bra hyttetur til Ossjøen Seterstue – se bilder og mer:)

Nå er det mandag og hytteturen er over for denne gang, og jeg er rimelig sikker på at alle de 23 som ble med på årets hyttetur er passe slitne i dag, men også fornøyd etter en bra tur. Vi var en god gjeng fra en80, rundt 16 og resten fra One Way i Betania. Det var gøy at vi alle fikk bedre mulighet til å bli litt bedre kjent med hverandre, og moro var det også at noen hadde tatt med seg en venn som ikke hadde vært på en80 før.

Fredag kveld var vi fremme på Ossjøen rundt kl. 21.30, og da var alle klare for å finne seg et rom og slappe av i etter en lang tur. Etter kveldsmat med tomatsuppe på menyen fikk vi muligheten til å samles i peisestua for en prat og mer, noe som var ekstra deilig med fyr i peisen. Alle var vel i seng rundt kl. 01.00, noen sovnet raskt, andre ikke:)

Ossjøen Seterstue er en hytte som ligger ved innsjøen Ossjøen på Dagali, 40 min fra Geilo. Et utrolig pent sted i naturskjønne omgivelser. Hytta har ca. 20 soverom i tillegg til peisestue, kjøkken og spisesal. Vi måtte alle bruke utedoen som var rett ved siden av, annerledes men kosli:)

Lørdag skulle vise seg og bli en fin dag. Alle ble vekket ca. kl. 09.00 og frokosten var klar kl. 09.30. Alle deltakere var også med på én obligatorisk kjøkkentjeneste, noe som fungerte bra. Før vi dro av gårde hadde vi en samling i peisestua som startet med en «bli-kjent-lek» og hvor Eivind holdt en bra andakt.

Så bar det endelig avgårde til fjells, de fleste godt kledd. Vi kjørte først en liten biltur og gikk videre fra en parkeringsplass 10 min unna. Vi var rimelig heldig med været, og naturen var nydelig. Under turen ble vi delt inn i grupper som fikk forskjellige oppgaver underveis som «beste-bilde» og forskjellige quiz. Når vi ankom rasteplassen var det endelig tid for grilling av pinnebrød og pølser pluss varm kakao. Det var deilig:) Det ble også tid til et par runder «gjemsel», artig:)

Når vi omsider kom oss hjem fikk vi tid til å slappe godt av før vi fikk servert Taco av kveldens kokketeam. Det var et vellykka måltid som gikk raskt ned. 🙂

Utover kvelden var det kveldssamling med en bra andakt hvor vi fikk høre om 6 helter fra Gamle testamente i Bibelen. Josva, Samson, Gideon og Om Sadrak, Mesak, og Abed – Negro. Det var virkelig inspirerende og høre om disse menneskene som i seg selv ikke var noe stort, men som Gud brukte stort.

Det ble ellers en sen kveld med blant annet tid til et par leker ute som f. eks. Flaggrov og Boksen går. Litt kjedelig var det å måtte avslutte Flaggrov litt tidlig, men moro var det jo mens det pågikk:) En av gutta sovnet på vakt og en jente gikk seg litt bort, men ble funnet raskt:)

Søndag var dessverre kommet og vi måtte stå opp rimelig trøtte, men deilig var det nå med god frokost. Vi fikk en fin samling i peisestua før det var tid for å rydde og vaske hele hytta. Alle var veldig flinke til å være med. Klokka ett dro vi fra Ossjøen, selv om mange gjerne skulle blitt en natt til 🙂 Vi gleder oss til neste tur!

Takk til alle som var med på og gjøre dette til en kjempeopplevelse, og spesielt til lederne i Betania. Dere er så utrolig bra og vi er så glad i dere:) Sees!

Noen bilder fra turen får du her:

 


Kategori: Blogg, Ungdom · Tags:

Comments are closed.